Jægerlunden Blue Fox

Foxy er datter af vores gamle tæve Cinderella in blue (Zoffy). Foxy og Zoffy har altid været udelukkende familiehunde. Da Zoffy stadig levede sov de i hver deres lænestol i stuen.

Hun har haft 3 kuld. Det sidste var et blandingskuld, idet vi ved et uheld lukkede vores labradorhan Xander sammen med hende. Størrelsesforskellen var åbentbart kun en mindre hindring for Xander, da det altså endte ud i 4 fine hvalpe. Hun påbegyndte selvfølgelig fødslen om aftenen, som de jo typisk gør (i hvert fald i vores hjem), når dyrlægen må involveres. Den største var også den første, hvilket skabte lidt problemer for Foxy. Med hjælp fra dyrlægen lykkedes det dog at få den ud i live, og så gik det ellers fint med resten. Vi havde været forberedt på kejsersnit, så fødslen gik alligevel over al forventning. Det blev til en sjov blanding af den sorte labradorfarve og borderens ruhårede pels. De endte faktisk med mere eller mindre at ligne små sorte Ruhåret hønsehunde med lange haler.

Jeg kan nævne at vi selv har ejet 4 af borderne på Foxys fars side, nemlig faren Tiger, Dalshøj Vulcan (kaldt Buster til dagligt), Samson fik vi som parringshvalp og vi ejede også Dalshøj Diana. Som nævnt tidligere ejede vi også Foxys mor Cinderella in Blue (kaldt Zoffy til dagligt).